Latihan Sukan

Latihan sukan bermula pada hari ini :

Tarikh : 13/01/2010

Hari : Rabu

Masa : 4.00 petang hingga 6.00 petang

Tempat : Padang sekolah

Sasaran : Semua rumah sukan

Diharap semua guru dan murid yang terlibat hadir.

13 Respons

  1. lme tul xtgk blog skola……awal thn ni besala sibuk skt..xsmpt nk baca pe berite terkini sk kuang…pe2 pon tahun ni sukan klu leh kite wat yang terbaik…..s/u sukan,..jgn wat line sorg2 ajk2 la member skali….insyallah klu de kelapangan sy akn tlg..ok,wasalamm.

  2. betullah ckp rutob tu, su sukan sepatutnya ajaklah kawan-kawan sama kalau nak buat line. ajak akak akak pun blh jugak, tlg pegang tali. akak rasa lain macam sikitlah
    semangat su sukan thn ni. Ngape ek? ada apa apa ke? atau dah nak menamatkan zaman kebujangannya……………..

  3. Sedangkan pantai pun berubah…….

  4. tlg jgn wt pe2 spekulasi brkaitan dgn su sukan..nnt akn mnggu kosentrasinya trhdp kerjannya..byk gosip2 yg melanda dirinya dan sy prcya, itu sume…cobaan..su sukan mmg x prnah wt keje sorg2..mmg ade yg tlg..korang je x nmpk..

  5. Dengar tu penjelasannya. Apa2pun kalau betul apa salahnya.

  6. saye sokong..saye sokongg….su sukan thn ini sungguh bersemangat waja.. chaiyok! chaiyok! muahahaha… ai dah terbau2 nasi berminyak laaa… ouch!ouch!

  7. su sukan mmg sntiasa brsmgt waja..tp bab nasi myk sy rasa anda salah..mzz kei idung nye mmg sllu bau mknn je..hehe..kek lapis 2..

  8. cess sungguh! nak kek lapis order kat shima… exclusively from sarawak…. sini ade kek pisang,coklat,pelangi,hujan, marble n tile only….

  9. Apa ni? Cerita makan je. Bawak la. Ckp je buat apa. Sample test dulu la. Baru order. Ada lapis yg tegak2 ke?

  10. Salam..
    .kalau nak mintak aktiviti dan pencapaian sekolah 3 tahun yg lepas nak mintak kat sape yek?Kurikulum dan koko..sesape leh bantu…TQ

  11. Sape kate su sukan wat keje sorang2. Abis kami ni ape…… Ye la….. sape la kami. x sehebat dia…… apa2 hal jgn lupa sebut fuyo magic…….

  12. Jgn kecik hati………Kak Limah x pernah lupa.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: