Anugerah Kecemerlangan Sukan MSSD Gombak

Anugerah ini telah diadakan pada 13 November 2009 di SK Taman Melawati 1. SK Kuang (Pengerusi Rendah) bersama SMK Bandar Baru Sg Buloh (Pengerusi Menengah) turut dianugerahi Anugerah Kecemerlangan Sukan MSSD Gombak 2009 kerana berjaya membawa pasukan catur menjadi Johan Catur MSS Selangor 2009.

4 Respons

  1. Tahniah! Marilah kita bersama – sama meningkatkan mutu sukan sekolah kita…thn dpn bola sepak plak nk gegar…amcm geng2 bola lain..lets folow me

    • bola sepak je kee..bola2 lain ape citer??? huahuahuahua
      budak kecik dh berkobar2 dah tuu..hawhawhawhahw

      • aku rasa bola yang lain tu dah kena sabotaj lerrrrr……..tata..titi…tutu…..dengar kabor cikgu maizuan ada hasrat nak tulun buka SKKNC lak…..betui ke?????….

  2. kasi gegar baik punyer yer….cikgu maizuan we all follow you…jgn bawak masuk longkang sudah la hehehe…gurau jer..tahniah la sk kuang dpt anugerah tu..moga2 thn depan dpt g…aminnnnn.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: