Jamuan Akhir Tahun Anjuran KGK & PIBG SK Kuang

Jamuan Akhir Tahun Anjuran KGK dan PIBG Sk Kuang telah diadakan pada 14 November 2009 bertempat di Dataran SK Kuang.

4374437943814386438843894390440244034413441644174423439444004373

31 Respons

  1. Cikgu Helmi….Selera nampak…..Mesti KH dah beres …….

  2. Untuk Cikgu Maizuan…..tahniah. Peristiwa pagi tadi satu permulaan yang baik. Lepas sini attack guna wing…..Jgn direct ket goalkeeper. Susah woooooo….

  3. kalaulah dpt toto..kan best..tapi takpelah..dapat tupperware pon ok gak la..

  4. tahniah wat cikgu maizuan….luahan hatimu sedikit sebanyak menggegar ‘PALANG GOL’ pihak lawan….lain kali klu nk serang ke pintu gol jgn lupe defend awak sentiasa ade utk support….tapi jgn main sorang lak…hehehe…minta maaf byk2 sbb xdpt dtg jamuan mlm tu…cikgu zul bkn main lagi..baju biru lagi tuuu…xpe aaa nti aku tlg ko write kertas yerrr…wat sumer guru sk.kuang tingkatkan prestasi kite dan pe2 yang xpuas ati tuu bincang lok2 ok.wasalam

  5. untuk mendapatkan jaringan, kita perlulah membuat serangan ke pintu gol dengan secepat mungkin..jangan tunggu sehingga pasukan lawan mematahkan serangan kita..kalo mempunyai pemain pertahanan yang sanggup menyokong dan membantu dari belakang, itu lagi baik..sekali sekala pertahanan juga perlulah buat overlaping..pe pun, VIVA SELANGOR!

  6. X pe lah dik. Striker mmg mcm tu. Kadang2 dijulang, kadang2 dimarah. Org lain marah x pe, team kita x marah.

  7. Zura….mmg suka mkn satay ke ? Aikk….Ishqi makan ape? Makanlah rojak….

  8. Gerai kat Ju gak yg best. Ada tongkat Ali………

  9. Rasa mcm hambar jee malam itu….mungkin hari hujan ….. ape2pun….tima kasih pada ahli kgk n pibg ……sedapnyee sate…. sape nak belanje saya sate???? hehehe

  10. mybe sbb hujan..basah..nk bergeraK pon susah..

  11. Jangan salahkan hujan pulak ye….. salah tu…. Hujan tu rahmat Allah Taala. Jaga dengan kata-kata anda.. Wassalam.

    • ooppsss…….bkn begitu….kata2ku..bermaksud..bila hari ujan baik duk rumah jee..lagi best….tp kena laa dtg jugakkan….kan dh dijemput…huhuhu…

  12. Sabar Abg Long….Diaorang tak maksud mcm tu rasanya. Cuma faktor arrangement tu patut ambik kira soal tempat dan musim hujan. Tapi Abg Lie tak kisah fasal tu. Cuma menu tu lah. Abg Lie orang kampung. Mcm mana pun kalau tgh & mlm mesti pekena nasi. Kalau tak, kembung perut.

  13. abg lie kalo kembung prut, cucuk dgn jarum..kasi kluar itu angin 2..1 pesan pd tuan2 dan puan..bukn senang tau nk jd ktua dan handle prgrm bsr sek tau..anywy, ptg2 free, jom pekena teh tarik…

  14. terkilan x dpat toto rimau bintang tu…. tp xpe, kak limah yg dpt wa ckp puas hati…. maklum la dia pakai baju yg sama kaler ngan toto tu….. tahniah kak limah.. kami sentiasa dibelakang kak limah…….

  15. nie citer ape psl striker la…. jaringan la….. klau x puas hati, kita main futsal lg bagus….

  16. tak sia-sia aku jadi org nombor satu amik sate kak sata…..mmg sodap…..dpt rasa air masin peluh kak sata, kak ros dan dll…….mlm tu, tugas aku melantak je dan meround-round carik mkn……tahun dpn, pengerusi KGK carilah hadiah gempak ala-ala kereta honda ke hehe…..hmm…peti ais dua pintu pun best gak……tak pun, laptop ke…hmm…alatan paling hangat….PRINTER….hua….hua…hua….

  17. tahun depan kita pi New Zealand le plakkk…..teringin aku nak jumpa kanggaroo…….rupanya dalan alam realiti mcm mana agaknyer….

  18. waa…waa…..jom ler kita pi serbu pejabat najib….agak-agaknyer najib nak layan kiter tak?…..hua..hua..hua….kalu aku yang jadik PM, insyaALLAH aku tulun….tapi kena ler antar paper work lu…paper skrg ponting….hua..hua..hua…

  19. ade2 aje korang ni…..pe2hal..kalau ade sesapa nak gi jgn lupe ajak gue…muahahaha

  20. thn depan kita lantik che_ku jd pengerusi plak…itu jam jgn kata new zealand, new delhi pon boleh…

  21. boleh jika ingin jd PM..yg penting, mental kene ok..kalo asik penin2 lalat je, sush jgk

  22. kak. limah , kak zaidah n kak.ina i lovu you all so much. kak ngape dok nganga lagi?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: